Rear Strata Case Study- Palmyra

Flexible family living and entertaining

Background

Development Type: Rear Strata
Zoning: R20
Lot Area: 547m2
Total house Size: 267m2

 

Design & Construction

Entry from a small verandah at the front, leads past a front 2nd  bedroom / study and master bedroom  / ensuite which flows through to a central northern facing kitchen dining living and alfresco. Internal doors also lead to a second multi-purpose living area doubling as a kids playroom which will be converted to a separate home theatre / entertainment room in future years. Secondary bedrooms 3 and 4 are located to the rear of the property.

A feature rendered screen wall at the end of the driveway conceals a large raking northern facing alfresco and the courtyard for family living and entertaining.

Result

A great example of a single storey rear strata infill dwelling designed to suit the needs of the modern family with 4 Bedrooms (or 3 plus study), 2 bathrooms double garage with internal access and storeroom, separate additional entertaining room and a great kitchen dining living leading to large alfresco.

Make an enquiry

By submitting this form I agree to the privacy policy

Enquire now

Please enter your details to download this brochure